Alla inlägg den 4 maj 2008

Av Diezel - 4 maj 2008 19:54

jag är ganska nöjd med diezel nu... vi gick ju det spåret som vi snitslade ut förut och diezel gjorde det bra... han har ju aldrig gått ett spår som ngn annan än jag lagt ut tidigare... vi kom tillbaka med 7 pinnar plus slut!!


Sen har vi gjort budföring med skott idag och han gjorde även det kanon! krypet tar sakta form, så vi får se... han har ju lyckats jätte bra med tanke på att matte satte igång lite väl sent med att träna det.. jag kan inte begära att han ska fixa det.. framförgåendet ska jag i ärligheten namn säga att vi inte tränar särskilt hårt...jag tänkte att jag skulle sätta igång imorgon... två veckor innan tävling!!!!!!!! jag kan definitivt inte bli upprörd om vi får hoppa över det momentet med tanke på vilken liten tid vi har tränat det...


I övrigt har helgen varit jättehärlig... min bror och svägerska har varit nere och vi har tränat hund, umgåtts ätit god mat och Anna och jag hann med en krogrunda med lite för mycket alkohol och en massa dans... JA ni hörde rätt Hannah har dansat... och då kan ni ju förstå att det krävdes en hel del sprit för att jag skulle upp på dansgolvet!!... Dagen efter var jag inte lika hurtig! Den dagen bestod av att tycka synd om mig själv och spenderades i horisontellt läge!!


Imorgon åker mats till norge för att jobba sen åker han direkt till Dubai för att jobba så jag kommer att ha mycket tid för att träna! INGA URSÄKTER NU!

Ovido - Quiz & Flashcards