Alla inlägg den 18 januari 2009

Av Diezel - 18 januari 2009 20:51

har varit väldigt rolig... I lördags så hade jag min instruktörskurs på klubben och den här gången skulle vi beskriva våra hundar och sen göra en tolking av dem.. alltså de andra skulle beskriva och tolka min hund! Jag tog med mig Party för detta... ville ju ha en tolkning av min framtida tävlingshund:-)


Man kan väl säga att vi fick utföra ett mini MH... (inget skott, dumpe eller spöken) och Party gjorde en del överraskningar, han lekte glatt med en främmande människa! vilket jag inte trodde han skulle vara så intresserad av men det var han på sitt lilla sälvis! och mitt i leken gömdes leksaken under en back och då trodde jag Party skulle strunta i den, men icke! han kämpade för att få fram den.... sen gjorde vi ett par moment till och sen fick han vara lös utan kommando och då sprang han tillbaka till backen och lyckades få upp den... sicken otur att leksaken inte var kvar då.


Party blev beskriven som en, stabil, socialt trygg, lugn, självständig och okomplicerad hund...


Sen idag (söndag) har det varit Diezels dag, vi har tränat lydnad på brukshundsklubben, sen åkte vi ut i skogen och gjorde ett uppletande och ett spår där alla pinnarna kom in och Diezel faktiskt hade ett ngt lugnare tempo i spåret kan ju bero på att spåret gjorde vi sist.. och så har han lekt min sin kompis manne....

Ovido - Quiz & Flashcards