Alla inlägg den 22 januari 2009

Av Diezel - 22 januari 2009 07:39

Först ska jag bara tala om att jag kollade hur det gick med hunden i branden när brandmännen gjorde en sista koll innan de åkte... och den var helt ok.. och på väg till Hundpensionatet för att vila upp sig..


Nu till lite roligare saker... Jag tror jag har återfått min tävlingsmotivation!! Den har varit puts väck sedan tävlingarna i maj förra året... jag kämpade så hårt för att komma upp till elit i lydnad med fjanten och till högre i spåret... så när jag klarade det förra året så gick musten ur mig helt och hållet, kunde bara inte hitta motivation för att träna ordentligt och tänka på tävlingar det gick bara inte...


Men igår kände jag det där bekanta sugen i magen efter att få tävla!! Äntligen, tror jag behövde ett break från prestationskrav ett tag... ca 10 månader ;-)


Träningen går bra nu.. (ta i trä) men läste reglerna i bruks igår och upptäcker att stegklättringen inte kommer förrens i elit! Attans tänkte jag det som Diezel är så bra på... fast å andra sidan så kan han ju redan det då när det är dags för att tävla i elit (märk hur positiv jag är inte OM utan NÄR det är dags att tävla i elit)


Språngmarschen har börjat ordna upp sig också... jag ser ut som om jag fått en stång i arslet när jag springer men det gör att Diezel håller positionen jäkligt bra :-)

Ovido - Quiz & Flashcards