Alla inlägg den 26 januari 2009

Av Diezel - 26 januari 2009 09:26

En sån förbaskad skoskav har jag fått! Diezel och jag har ju de senaste 4 dagarna tagit väldigt långa raska promenader... annars brukar vi sprida ut det på lite kortare promenader och en och annan lugn skogspromenad.. men nu har jag fått lite fläsk skräck igen så jag har dragit ut Diezel på koppelpromenader runt hela staden och då är det rask promenad som gäller och inte lunkande i skog och snår..


Jag tror till och med att Diezel var lite trött i söndags när vi körde uppletande... Jag har lite svårt att hålla honom i rutan.. han vill gärna susa iväg och leta där han tycker... och sen plockade han in en av snitslarna jag hade märkt ut rutan med.. jag kan ju egentligen inte säga att det är fel gjort av honom, ganska smart egentligen... för hur ska han kunna veta vad jag lägger ut i rutan och var? snitslarna är ju föremål med min doft på precis som grejerna som ligger på marken i rutan... jag ska nog ta naturen som riktmärke istället..


Igår kväll hade Diezel och jag efter vår sista långpromenad lite vård av hund... vi klippte klorna på Diezel, vilket inte alls var uppskattat... han ligger i soffan och gurglar lite medans jag klipper men det räcker med en blick på honom för att han ska sluta... Men han testar om han kan skrämma mig till att sluta... efter kloklippningen rensade vi öronen, vilket var mer uppskattat... då gurglar han han välmående istället :-) Hans öron var knappt smutsiga... han har väldigt fina öron...


Sen kom vi till det bästa enligt Diezel och det är borstningen av pälsen.. då slänger han sig på sidan och vänder upp en del av magen och somnar när jag borstar honom... får väcka honom när det är dags att rulla runt och ta nästa sida...


Tänkte jag skulle väga Diezel för jag tycker han är väldigt fin i kroppen så jag tänkte kolla om han låg på den vikt jag trodde... men när jag baxat upp den motvilliga Diezel i min famn och hoppade på vågen visade den 209 kg!!!


Hmm jag vägde mig själv och då kom siffrorna 146,4 kg!! nog för att jag vet att jag har gått upp men inte så mycket väl?


Dagen innan när jag vägde mig själv stod den på 65,1 kg så nu är min tanke så här... Den visade nog för mycket då med, egentligen väger jag precis så mycket som jag skulle vilja väga.. runt 58-59 kg... synd bara att mina kläder inte håller med.

Ovido - Quiz & Flashcards