Alla inlägg den 16 juni 2009

Av Diezel - 16 juni 2009 17:46

Nu har hon gjort det igen min matte, hon försöker bli av med ett par envisa kilon som gjort sig bekväma vid mitt regionen på hennes kropp men hon fuskade och åt massa onyttiga saker i helgen!!! Jag såg henne allt när hon drack vin i fredags... och i lördags var hon på bio och åt smågodis!! Hon försöker bortförklara det med att det var en liten påse, pff!


Och vet ni vad hon gör i söndags?! Jo hon beställer en pizza med både kebabkött och pommes på med extra kebabsås vid sidan om!!!! Å så gnällde hon i dag när vågen visade på plus! Men hon hade en fin förklaring på det med, nämligen att hon traskat runt Eckern med mig på svindlade tiden 1 timme och 20 minuter! Visst där gnäller jag inte för jag fick bada flera gånger, både i sjön och i fina pölar som jag hittade i skogen... men inte kan väl en sådan liten promenad väga upp en sådan snaskig pizza.. Nepp...


Så igår så tog jag med matte ut i skogen och sprang med henne i 7 km så hon fick röra lite på pizzafläsket. Mycket trevlig runda.. jag hittade en harpalt eller rättare sagt den hittade mig för den hoppade upp mitt framför nosen på mig när vi sprang så jag kunde ju inte låta bli att rusa efter den, jag menar den ville ju det!! Fast matte hann tyvärr se vad som hände så jag kom bara två usla meter efter haren innan hon vrålade NEJ till mig.. så det var bara till att tvärstanna och skutta tillbaka till hennes sida och fortsätta få henne att röra på fläsket... Det är inte lätt att både jobba som teknikerhund, livräddare från båtar och personligtränare... Med denna nya merit på min CV så ska jag nog ta ett lönesnack med matte för nu måste den stiga avsevärt!!

Ovido - Quiz & Flashcards